Το «Mαντάμ Σουσού», ως χαϊδευτικό μου, με συνοδεύει από μικρή επειδή πάντα ήθελα κορδέλες, πέρλες, τακούνια… Μεγαλώνοντας, βρήκα τον τρόπο να του δώσω «σώμα και ψυχή» δημιουργώντας τον προσωπικό μου χώρο όπου κυριαρχούν η χρυσόσκονη, τα ρομαντικά υφάσματα, οι χρωματιστές κορδέλες και οι μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες μου Love Made.

Όσοι με γνωρίζουν με παρουσιάζουν κάπως έτσι… Η Αρετή ζει σε ένα ροζ σύννεφο… εκεί ο ρομαντικός της κόσμος είναι γεμάτος χρώματα, ξύλινα μολύβια, σχέδια, υφάσματα, κορδέλες, κλωστές, χαμόγελα, παιχνίδια και φωνές από παιδιά… την εποχή που τα παιδιά έπαιζαν με κούκλες και μάλιστα χειροποίητες και ξύλινα παιχνίδια…

Όλα ξεκίνησαν όταν το 2011 δημιουργώ τη σελίδα «Μadamsousou style» στο Facebook . Με posts ποικίλης ύλης και life style, από μόδα και στυλ μέχρι προτάσεις και ιδέες για διακόσμηση, η σελίδα απέκτησε γρήγορα χιλιάδες φίλους και καθημερινά η παρέα μεγάλωνε. Τον Απρίλιο του 2013, στον παραμυθένιο χώρο «Μadam Sousou», καλοί φίλοι μπορούσαν να σχεδιάσουν εκεί κάθε είδους εκδήλωση και πάρτι τους… και ο χώρος μεγάλωσε.. το ίδιο και οι φίλοι, οι συνεργάτες, οι πελάτες …

Όσο μεγαλώνω τόσο παραμένω σταθερή στη βασική μου αξία ! Την ποιότητα ! Το 100% χειροποίητο ! Το ίδιο αναζητώ και στις συνεργασίες μου και είναι μεγάλη μου τιμή που οι συνεργάτες μου στηρίζουν με τη δική τους ποιότητα το όνομα και το όραμα μου.

Κάθε τι που υπάρχει στον κόσμο της Madam Sousou είναι σχεδιασμένο από εμένα την ίδια και φτιαγμένο με αγάπη. Μου αρέσει να σχεδιάζω σε ένα χαρτί και εκείνο μετά από πατρόν να παίρνει ζωή και να γίνεται μια δημιουργία από ύφασμα, ξύλο ή μέταλλο.

Αγαπώ πολύ τις κούκλες, είναι τα μικρά μου παιδιά! Λατρεύω να τις φτιάχνω και να παίρνουν χαρακτήρα και να γίνονται μικρές κυρίες ή κύριοι. Η κούκλα για ένα παιδί είναι ο φανταστικός φίλος του, του χαρίζει όποιο όνομα του αρέσει, παίζει μαζί του όποια ώρα και ότι παιχνίδι θέλει. Για τη madamsousou οι μικρές σουσουδίτσες είναι τα παιδιά της και οι φίλες της !

Σας ευχαριστώ που τόσα χρόνια δημιουργούμε μαζί τις πιο πολύτιμες αναμνήσεις σας και  που εμπιστεύεστε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας στα μαγικά χέρια της Μadam Sousou. Από σήμερα, ξεκινάμε άλλο ένα ταξίδι μαζί ! Σας καλωσορίζω στο ολοκαίνουργιο «σπίτι» madamsousou.gr  Το χώρο που θα μοιραζόμαστε ιδέες, σκέψεις, εικόνες και στολίδια από τις χαρές σας. Με την αγάπη σας θα ταξιδέψουμε το όραμα της Μadam Sousou και τις χειροποίητες δημιουργίες της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο !