Φιλανθρωπικό δείπνο από το Lions Branch Zeus Anogia

Tα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Καρκίνου Παιδικής Ηλικίας και του Νεανικού Διαβήτη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φιλανθρωπικό Δείπνο του  Branch ZEUS ANOGIA της  Λέσχης  Lions  Αργυρούπολη- Διόσκουροι, χθες, Δευτέρα 31.5.2021, στο εστιατόριο “Vetri ” by the pool,  στο ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο.

Μια όμορφη βραδιά , τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τις ανάγκες του  Καρκίνου Παιδικής Ηλικίας και του Νεανικού Διαβήτη. Για τον ίδιο σκοπό κληρώθηκε χθες και ένας φορητός Η/Υ.
Οι οικοδεσπότες καλωσόρισαν τους καλεσμένους τους, ανοίγοντας δια της Προέδρου και της Γραμματέας του Branch Zeus ANOGIA, Κατερίνας Περγαμινέλη και Μαίρης Ζηνόζη, την εκδήλωση καλώντας τον εκλεγμένο Κυβερνήτη του Θέματος 117 Α -για το 2021-2022- Μιχάλη Κλεισαρχάκη στο βήμα για την τελετή εισδοχής νέου μέλους.

Lions

Ένα νέο, αξιόλογο μέλος της κοινωνίας της Κρήτης με πολύχρονη προσφορά στον αγώνα κατά του Καρκίνου, η ιατρός Γεωργία Μηλάκη, προστέθηκε στη δύναμη του Brunch Zeus Anogia της Λέσχης Αργυρούπολη- Διόσκουροι. Η κα. Γεωργία Μηλάκη είναι Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος στον τομέα διασύνδεσης της Περιφέρειας με εθελοντικές οργανώσεις & Σύμβουλος στον τομέα Τουρισμού Π.Ε. Ηρακλείου και Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

Lions

 

Στη συνέχεια και στο πλαίσιο των άμεσων δράσεων του Θέματος  117A, Νοτίου Ελλάδος και Νήσων Αιγαίου, ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο Περιοχής 1  Εμμανουήλ Βεργετάκη  το πρόγραμμα  Φιλοξενίας Παιδιών με Νεανικό Διαβήτη τύπου 1,  στις παιδικές κατασκηνώσεις  <<Λωτοφάγοι>> Ηρακλείου και <<Τσίκι Μπουμ>> Χανίων, στην Κρήτη. Η κατασκηνωτική περίοδος θα προσφέρει χαμόγελο και μια ανάπαυλα στα παιδιά που νοσούν καθώς και την περαιτέρω κοινωνικοποίηση μέσω της συμμετοχής τους στις ποικίλες κατασκηνωτικές δραστηριότητες. Η δράση θα υλοποιηθεί με τη συνδρομή  του Παγκρήτιου Συλλόγου για τον Νεανικό Διαβήτη – ΠΑΣΥΝΕΔ- υπό την καθοδήγηση, σε εθελοντική βάση, του παιδοδιαβητολογικού  ιατρείου του ΠA.Γ.Ν.Η, και συγκεκριμένα του κ. Δ. Μαμουλάκη, Δ/ντη του Ε.Σ.Υ. και της κ. Β. Λούβαρη ,νοσηλεύτριας.

Lions

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους οι : Βασίλης Λαμπρινός , Δήμαρχος Ηρακλείου, Παύλος Μπαριτάκης , Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης , οι αντιδήμαρχοι Στέλα Αρχοντάκη , Μαρία Καναβάκη και Ρένα Παπαδάκη – Σκαλίδη  , ο  Παιδίατρος με εξειδίκευση στο Διαβήτη,  διευθυντής ΕΣΥ  Παιδιατρικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ, Δημήτρης Μαμουλάκης, ο  πρόεδρος του παραρτήματος Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος Γιώργος Κριτσωτάκης, ο Μανόλης  Ζαχαριουδάκης  Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Τ Δ. Ηρακλείου, ο Νίκος Ματζαπετάκης,  Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Ηρακλείου «Φίλοι του Πανεπιστημίου Κρήτης», η Κατερίνα Ζωγραφιστού της Διεθνούς  Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη, Υπεύθυνη της Παγκόσμιας Λέσχης Ανάγνωσης Έργων του Ν. Καζαντζάκη, η οικογένεια Κυριακάκη των Παιδικών Κατασκηνώσεων «Λωτοφάγοι» στο Ν. Ηρακλείου & «Τσίκι Μπουμ» στο Ν. Χανίων,   τοπικοί αξιωματούχοι των Lions  και πολλοί φίλοι .
Τα τραπέζια επιμελήθηκε η Αρετή Γεωργαλή του MadamSousou.gr . Ευχαριστούμε το προσωπικό του εστιατορίου “Vetri” για την άψογη εξυπηρέτηση.

Πηγή: Cretalive.gr