Γλυκιά Κοριτσίστικη Βάπτιση με θέμα το Φλαμίνγκο

Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια βάπτιση που θα σας κερδίσει αμέσως με τη γλυκύτητά της! Με θέα την καταγάλανη θάλασσα και το όμορφο φυσικό τοπίο πραγματοποιήθηκε η γλυκιά βάπτιση μιας μικρής πριγκίπισσας. Με θέμα το φλαμίνγκο, σε αποχρώσεις του απαλού ροζ και του χρυσού διακοσμήθηκε ο χώρος στον οποίο ακολούθησε το πάρτυ. Τροπικές λεπτομέρειες όπως ροζ ανανάδες, τροπικά φύλλα και ροζ λουλούδια αποτελούσαν τα centerpieces των τραπεζιών. Τις εντυπώσεις έκλεψε το ονειρικό dessert table το οποίο ακολουθούσε και αυτό ένα τροπικό ύφος και ήταν γεμάτο με τις πιο νόστιμες λιχουδιές όπως μπισκοτάκια, ζαχαρωτά, cake pops και popcorn που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι. Αυτή η βάπτιση είναι απλά cuteness overload!

«Το όνομα της μικρής μου είναι Θηρεσία αλλά τη φωνάζουμε Τερέζα λόγω της μητέρας μου που έχει το όνομα αυτό. Η βάπτισή της πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου στη Χερσόνησο και ακολούθησε δεξίωση στο AXINOS MEDITERRANEAN SUSHI RESTAURANT AND BAR», μοιράστηκε μαζί μας η μαμά.

«Τη διακόσμηση επιμελήθηκε η Αρετή Γεωργαλή από  Madam Sousou. Τις ιδέες τις βρήκα από baptism blogs μαζί με τη βοήθεια της διακοσμήτριας και της δικής μου άποψης.»

«Αυτό που θα συμβούλευα όλες τις μαμάδες είναι ό,τι κάνουν να το κάνουν με το προσωπικό τους στυλ και με κέφι για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα και να δώσει βάση στη μουσική και στο μαγαζί που θα γίνει. Να έχει δυνατότητες για κέφι και χαρά, γιατί είναι κάτι τόσο σημαντικό και πρέπει να το θυμόμαστε και εμείς αλλά κυρίως τα παιδιά μας να δουν με πόση χαρά και όρεξη διευθετήσαμε την κάθε λεπτομέρεια… ασχέτως με το πόσα χρήματα θα δώσουμε αν είναι λίγα ή πολλά…»

Photography : me & georgia
Πηγή: everafter.gr