• Μέθοδος Αντικαταβολής
  Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα. Η πληρωμή γίνεται στον αντιπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας στο χώρο σου. Το ποσό της αντικαταβολής με το οποίο επιβαρύνεστε είναι 3,00€.
 • Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική/ Prepaid κάρτα 
  Στο E-shop μας δεχόμαστε πιστωτικές, prepaid και χρεωστικές κάρτες, μέσω της Πύλης πληρωμής του Viva Wallet Payments. Ανώτατα συστήματα online ασφάλειας και ψηφιακή πιστοποίηση από την ESET SSL FILTER εγγυώνται ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον συναλλαγών. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας σε δόσεις.
 • Πληρωμή μέσω PayPal
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο PayPal για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω PayPal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της PayPal. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. Η πληρωμή γίνεται μέσω PayPal γίνεται και χωρίς την ανάγκη δημιουργίας λογαριασμού σε αυτό. Το ποσό με το οποίο επιβαρύνεστε είναι 3% επί του ποσού συναλλαγής.
 • Πληρωμή μέσω Viva Wallet
  Μπορείτε ακόμα και να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Viva Wallet για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω Viva Wallet είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών.
 • Παραλαβή από το κατάστημα
  Τέλος, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, Κυδωνίας 22 & Χάνδακος γωνία με ωράριο λειτουργίας : Δευτέρα 10:00π.μ.–3:00μ.μ. , Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή  10:00π.μ.–9:00μ.μ. , Σάββατο 10:00π.μ.–4:00μ.μ.